ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΚΤΙΡΙΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη ή μερική ανακαίνιση της οικίας σας με σκοπό την εκμετάλλευσή της μέσω πλατφορμών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης . Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις , ευέλικτες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας προκειμένου να κάνουμε τον χώρο σας καλαίσθητο , ανταγωνιστικό και να έχετε το μέγιστο δυνατό ώφελος στην σχέση Ποιότητας - Τιμής που αναζητάτε. Προσαρμόζουμε τον χώρο σας στις προσωπικές σας επιλογές και αντικατοπτρίζουμε την Προσωπικότητα και τον Χαρακτήρα σας , προτείνοντας τις πιό συμφέρουσες λύσεις για οποιαδήποτε παρουσίαση και αποτέλεσμα θέλετε να επιτύχειτε .

Ομοίως αναλαμβάνουμε την εκτέλεση εργασιών Επαγγελματικών Χώρων και Κτιρίων με ευρεία ποικιλία και εξειδίκευση σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους . Εχουμε συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμού στην Ελλάδα(Κατάλογο Έργων – Project Portfolio) και συνεχίζουμε με επιτυχία να ανταποκρινόμαστε στην ολοκήρωση και αποπεράτωση επαγγελματικών χώρων . Έχουμε κατασκευάσει Κτίρια και Καταστήματa Τραπεζών , Εστιατόρια , Café , Καταστήματα Λιανικής και Χινδρικής Πώλησης , Εταιρείες Εξυπηρέτησης Πελατών , Ξενοδοχεία , όπως και Υποσταθμούς ΔΕΗ , Βενζινάδικα , Πρεσβείες Οργανισμούς Τηλεφωνίας , Εργοστάσια , Βιοτεχνίες , Κτιριακά Συγκροτήματα και Πολυκατοικίες , και πολυάριθμα Κτίρια Επαγγελματικής Χρήσης . Είμαστε πλήρως καταρτισμένοι και έμπειροι κάτι που αποδυκνύεται από τις μέχρις τώρα συνεργασίες μας και τους ικανοποιημένους πελάτες μας .

Η ανακαίνιση του οποιουδήποτε επαγγελματικού χώρου συνεπάγεται επένδυση στην επιχείρησή σας , βελτίωση της εικόνας και του χαρακτήρα της ειχείρησης σας στους πελάτες και συνεργάτες σας , καθώς και βελτίωση συνθηκών εργασίας των εργαζομένων σας . Η αναδιαμόρφωση του χώρου σας θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να δημιουργήσετε μια διαφορετική εικόνα , μοναδική και να είναι σε διαφορετική θέση και κρίση από πολλές κοινότυπες επιχειρήσεις , με αποτέλεσμα αύξηση του τζίρου σας και συνολική αύξηση των κερδών σας . Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η επίδραση των Social Media με τις κριτικές και τα Review των πελατών δημιουργεί πλέον μια προβολή μέσω των σύγχρονων τρόπων κατάταξης και αποδοχής απόον κάθε σας πελάτη . Οι πελάτες πλέον εστιάζουν πέραν της οικονομικής επιβάρυνσης και σε ποιοτικές παροχές υπηρεσίας αποδοτικές δια μέσου των υπαλλήλων σας και της κριτικής και ρποβολής ατης από τους πελάτες σας . Κάθε πελάτης – καταναλωτής – επισκέπτης απαιτεί πλέον ποιοτική παροχή υπηρεσιών για κάθε Ευρώ που ξοδεύει . Δια μέσου αυτής της ίδιας κατανάλωσης υπάρχει συναισθηματική ανταμοιβή των πελατών – καταναλωτών που αφήνει μια γλυκιά επίγευση κατόπιν της εξυπηρέτησης από εσάς , κρίνοντας την επιχείρηση σας επί του συνόλου . Η πρώτη εικόνα που δημιουργείτε και η αρχή και η δημιουργία θετικού αποτυπώματος και εντύπωσης είναι πολύ βασική και καθοριστική για την αύξηση της κερδοφορίας αλλά και την θετική επίδραση προς τους πελάτες σας . Ενας ανακαινισμένος Επαγγελματικός χώρος, προσαρμοσμένος στην σημερινή εποχή , σύγχρονος και καινοτόμος, που παράγει Θετική εικόνα και συναίσθημα και αφήνει θετική κριτική αποτυπώνει δια μέσου πολλών σύγχρονων τρόπων την ευχαρίστηση των πελατών σας και την προβολή της . Το πρώτο πράγμα και η πρώτη εικόνα του θετικού αποτυπώματος είναι η πρώτη εντύπωση που κατά κυρίρχο λόγο δημιουργείται από την κατασκευή , την διακόσμηση , την Αρχιτεκτονική και λειτουργικότητα του επαγγελματικού σας χώρου . Βελτιώνει την αποδοτικότητα των υπαλλήλων – συνεργατών σας όπως και των επισκεπτών σας .

Η Εταιρεία μας δίνει έμφαση και προσοχή στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και την μοναδικότητα της κάθε κατασκευής σε συνάρτηση με το προσωπικό σας στοιχείο , τον χαρακτήρα σας και τους στόχους που θέλετε να επιτυχετε . Εμείς βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την εικόνα σας με τον πιό αποτελεσματικό τρόπο και να δώσετε μια πλήρη εικόνα στους ευχαριστημένους πελάτες σας .Με εμάς αρωγό και συνεργάτη που αφουγκραζόμαστε όλα αυτά τα δεδομένα έχετε την δυνατότητα να είστε ευέλεικτοι είτε πρόκειται για δική σας ιδιοκτησία , είτε για ενοικιαζόμενο χώρο με πολλές ενναλλκτικές και επιλογές που θα θα σας δώσουν την δυνατότητα εκ νέου αβακαίνισης - αναβάθμισης χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις από καθολκές ανακαινίσεις που θα σας επιβαρύνουν οικονομικά και ψυχικά . Οι προτάσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας όχι μόνο για το άρτιο και αισθητικό αποτέλεσμα του σήμερα αλλά και για το αποτέλεσμα και την ευελιξία ανακαίνισης ακόμα και μετά από 5 χρόνια . Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα σας δώσει προβάδισμα γιατί μία ανακαίνιση Επαγγελματικού χώρου προσδίδει μια διαφορετική εικόνα και δημιουργεί θετικές εντυπώσεις και θετικό αποτύπωμα που αντανακλάται στην επιχείρηση σας με σκοπό την μετατροπή μιας παγιωμένης εικόνας και εντύπωσης σε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και μοναδικο για εσάς ... «Την ανανεωμένη Επαγγελματική σας στέγη»